Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Wij zijn Dinsdag 11 juni a.s.  i.v.m. een begrafenis de hele dag gesloten. Beter Horen is op afspraak gewoon aanwezig.
Bij problemen kun je contact opnemen met Hoofdstraat Optiek Terborg 0315-323265

Optiek

Ons motto "modieuze kwaliteitsoptiek voor een betaalbare prijs" maken wij al jaren waar. Problemen met het zien? Of de huidige bril bevalt niet? Maak dan een afspraak voor een deskundige oogmeting en we geven een objectief oordeel van de status van de ogen, bril of contactlenzen.
Wij bieden tal van oplossingen voor oogproblemen!

Wij hebben een uitgebreide collectie monturen voor jong en oud. In ons bedrijf werken we o.a met diverse merken Guess,  Gant, Dutz, LOOK, Inface, Menrad ,Sir John, 1921, Easy Eyewear, Safarro, Mexx, Metropolitin, OWP, Sophia Loren, OGA, 1880 Morel, Lightec, Nomad en voor de kinderen Vingino, Lookino, Mexx. en meer . . .

De belangrijkste brillentrends van deze winter
Er komen steeds meer duurzame initiatieven in de optiekwereld!

Laat u adviseren en verrassen door een nieuwe & ruime collectie monturen bij ons in de winkel!

  • Retro-klassiekers zoals b.v.piloten-brillen.
  • Geometrische vormen
  • Cat-eyes variaties in diverse modellen

 Ronde Aviator | Eenvoudig, bijna naïef silhouet. In donkere en of aardse tinten.

Soft Butterflies | Vlindermontuur uit de 50e jaren.
Haalt het gezicht  op en maakt de jukbeenderen breder.
Het oversized design uit de jaren 70 met stevige grafische monturen in kunststoffen of trendy neutrale tinten.
Ook vindt men "slankere" uitvoeringen in rosé- of geel goud kleur metaal.

Lange Chunky Squares | Voor de opvallende persoonlijkheid van de drager, maar niet te overheersend. Uitgebalanceerde mix van minimalisme en excentriciteit. Design uit de jaren '60 met vierkant silhouet,met afgeronde hoeken. Geografische dierenprint in acetaat met een retro touch. Veelal oversized met een mysterieuze uitstraling.

Fine Top Line | Topline-model ofwel semi randloos of browline fashion forward. Het montuur is super flatterend en geeft een intellectuele look. Wanneer de onderrand ontbreekt worden de gelaatstrekken zacht in uitstraling. Veelal gewaagde kleurrijke randen als contrast.

Hyper Retro Cat-Eyes | Oversized profiel en overdreven puntige vleugelvorm. Met felle kleuren, afgeronde randafwerking zorgen voor een volledig retro sfeer.
Cat-eye trekt het gezicht op en geeft een jonger uiterlijk.

Kijk op www.nikonlenswear.nl voor info over Nikon brillenglazen en leer meer over het oog en de werking van verschillende kijkoplossingen !

Glazen onderscheiden zich in kwaliteit en daarom aanpassingen voor iedereen mogelijk. Door de verschillen in onze beroepen maakt het echt voor je  ogen veel verschil in het dagelijks  kijken. B.v. de hele dag achter het stuur als chauffeur of achter het beeldscherm op kantoor of  als programmeur. Ook onze kijkgewoonten veranderen van iedereen, we kijken meer dichtbij op allerlei schermen, als smartphones, tablets, televisie en daarom minder veraf.
Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen in brillenglazen. Nadat wij uw ogen met uiterste precisie meten en onderzoeken, kunnen wij U persoonlijk adviseren wat het beste bij uw kijkgewoonte past. Hiervoor willen wij rustig de tijd nemen, daarom vragen wij u een afspraak met ons in te plannen.
U kunt ons bellen op 0315-651606 of mailen: info@tekieftedinxperlo.nl

Wereldwijd neemt het percentage kinderen met myopie toe. De impact hiervan op de ooggezondheid kan in de toekomst enorm kan zijn. De technologie achter SightGlass Vision is een doorbraak in de strijd tegen progressieve myopie bij kinderen:

  • Unieke technologie die het contrast vermindert om de aslengtegroei bij myopie te vertragen.
  • 59% reductie gemiddeld in myopie progressie, bij kinderen die fulltime de bril dragen gedurende 2 jaar.
  • E​ffectief bij de jongste kinderen, in de leeftijd van 6-7 jaar, die de snelste progressie hebben.