Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Optiek Ga hier terug naar de homepagina

Bekijk hierboven de nieuwe monturen van de Lightec collectie, zowel minimalistisch als trendy en altijd met een technologische twist.

Ons motto "modieuze kwaliteitsoptiek voor een betaalbare prijs" maken wij al jaren waar. Problemen met het zien? Of de huidige bril bevalt niet? Maak dan een afspraak voor een deskundige oogmeting en we geven een objectief oordeel van de status van de ogen, bril of contactlenzen.
Wij bieden tal van oplossingen voor oogproblemen!

Monturen kenmerken zich in prachtig draagbare eenvoud. De nieuwste collectie monturen en zonnebrillen die ook nog betaalbaar is.

Onze merken
Koali Bij Koali wordt de inspiratie voor de vrouwelijke concepten als Natice en Scillia, uit de natuur gehaald.
Nomad De Öga collectie heeft een serie trendy dunne monturen in de  kleuren grijs, bruin en in een blauw satijn finish.
Dutz Typisch Nederlands, moderne, sprekende,  kleurrijke, leuke collectie.  Dames monturen geven de terugkeer van een sierlijk silhouet. Gekenmerkt door speelse, elegante en luchtige designs.  De Parijse damesmode komt in de collectie ruimschoots aan bod.  Heren monturen van acetaat in diverse kleurtinten, het klassieke aviator-model: Een slank draadmontuur in aparte kleurcombinaties.
Owp Monturen geïnspireerd op de natuur, met Italiaanse invloeden. Trend van de jaren 80: gelaagd acetaat, flinterdun, met sprekende kleuren. De veren zijn veelal van rvs. Voor de verfijnde look.
Mexx Eyes Kenmerkt zich door de professionele- en casual  combinatie met een vleugje jaren 50. De trendy modellen monturen hebben een stijlvol samenspel van rand, kleuren en veren. De belijningen van de monturen zijn strak, afgeronde vierkante vormen en de ronde modellen.
Kleurcombinaties van: beige-roze, Lavendel-grijs en Zwart-amber.
Metopolitan Eyewear  Klassiekers met een terugblik op de jaren 80. Kenmerkend zijn de dubbele neusbrug en bijzondere lensvormen. Monturen in diverse vloeiende designs, met metaalaccenten.

Daarnaast hebben we de merken: Lightec, Diesel, Geuss, State of Art, Sophie Loren, Menrad, Morgan en Safarro

Monturen voor Kids Kinderen zijn duidelijk op de hoogte van trends en volgen het liefst hun favorieten op social media. De collecties monturen zijn supertrendy, speels, brutaal en bijzonder kleurrijk. Wij hebben de kindercollecties van Vingino, Guess, Diesel, Easy, Nici, Dutz en Vulkani.
Ook de zonnebrillen zijn vanaf de allerkleinste leeftijd tot tienerlijn verkrijgbaar van Vingino, Invu en Lillebi.
 De prints: Bleed Floral | African Summer | Color Blocking | Grafische Look | metallic met matte finish | geborstelde houtlook