Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Optiek Ga hier terug naar de homepagina

Ons motto "modieuze kwaliteitsoptiek voor een betaalbare prijs" maken wij al jaren waar. Problemen met het zien? Of de huidige bril bevalt niet? Maak dan een afspraak voor een deskundige oogmeting en we geven een objectief oordeel van de status van de ogen, bril of contactlenzen.
Wij bieden tal van oplossingen voor oogproblemen!

Monturen voor Kids Kinderen zijn duidelijk op de hoogte van trends en volgen het liefst hun favorieten op social media. De collecties monturen zijn supertrendy, speels, brutaal en bijzonder kleurrijk. Wij hebben de kindercollecties van Vingino, Guess, Diesel, Easy, Nici, Dutz en Vulkani.
Ook de zonnebrillen zijn vanaf de allerkleinste leeftijd tot tienerlijn verkrijgbaar van Vingino, Invu en Lillebi.
 De prints: Bleed Floral | African Summer | Color Blocking | Grafische Look | metallic met matte finish | geborstelde houtlook

Bekijk hierboven de nieuwe monturen van de Lightec collectie, zowel minimalistisch als trendy en altijd met een technologische twist.

Monturen kenmerken zich in prachtig draagbare eenvoud. De nieuwste collectie monturen en zonnebrillen die ook nog betaalbaar is. Onze merken:

Koali Bij Koali wordt de inspiratie voor de vrouwelijke concepten als Natice en Scillia, uit de natuur gehaald.

Nomad De Öga collectie heeft een serie trendy dunne monturen in de  kleuren grijs, bruin en in een blauw satijn finish.

Dutz Neon trend is here to stay! We kijken terug op de eighties an nineties. De dutzcollectie heeft subtiele neonaccenten op front en in de oortips. So Dutz Pop-of Colour in het voorjaar: De bekende leopard- en slangenprint krijgen concurrentie van de nu ook hot : Zebraprint. Verder zijn er de kleurvariaties in felrood, emerald groen en classic Blue. Transparant accetaat met verfijnde metalen wires(veren) en chucnky accetaat voor een montuur met een vol kartakter. Deze zorgen voor een ingetogen subtiel comfortabele pasvorm, met de subtiele dutz knipoog.
Natuurlijk terugkerend item in de So Dutz collectie zijn de rondjes: deze zijn in het metaal en kunststof, kleurrijk uitgevoerd.Raak geïnspireerd door de So Dutz collectie.

Owp Monturen geïnspireerd op de natuur, met Italiaanse invloeden. Trend van de jaren 80: gelaagd acetaat, flinterdun, met sprekende kleuren. De veren zijn veelal van rvs. Voor de verfijnde look.

Mexx Eyes Kenmerkt zich door de professionele- en casual  combinatie met een vleugje jaren 50. De trendy modellen monturen hebben een stijlvol samenspel van rand, kleuren en veren. De belijningen van de monturen zijn strak, afgeronde vierkante vormen en de ronde modellen.
Kleurcombinaties van: beige-roze, lavendel-grijs en zwart-amber.

Metopolitan Eyewear  Klassiekers met een terugblik op de jaren 80. Kenmerkend zijn de dubbele neusbrug en bijzondere lensvormen. Monturen in diverse vloeiende designs, met metaalaccenten.

Sara John De monturen zijn charmante, welgevormd en eigenzinnig. Met een strak design, opvallende kleuren en vormen en te dragen door hem en haar!
Alles heeft een opvallende belijning en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Daarnaast hebben we de merken: Lightec, Diesel, Geuss, State of Art, Sophie Loren, Menrad, Morgan en Safarro