Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

a.s. Vrijdag 26 juli zijn we 's ochtends gesloten | We zijn er deze vrijdag van 13:30-18:00 uur !

Beter horen

Geluid maakt alles zoveel mooier

Een fluitende vogel, ruisende bladeren in een herfstbos of een flard van een gesprek of een liedje. Dat wil je blijven horen. U kunt blijven genieten van alle geluiden in uw leven. Ook als uw gehoor wat slechter wordt. Ik kan u helpen met beter horen.  Ik ben er voor u. Samen met u zoek ik net zo lang door tot u 100% tevreden bent met uw hoortoestel.

Leonie Janse van Rensburg | +31 683166303
Ik ben elke dinsdag van 10 -17 en elke donderdag van 10 - 12 uur  te vinden bij Te Kiefte.

amen naar een oplossing Gehoorverlies sluipt er meestal ongemerkt in. Het zijn vaak de mensen in uw omgeving die u erop wijzen. Terwijl er voor uw eigen gevoel niet zoveel aan de hand is. Dat maakt onzeker. Wat nu? Ik nodig u uit een keer binnen te komen bij Te Kiefte. Dan doen we samen een gratis test in onze gecertificeerde meetcabine om te kijken hoe het er nu voor staat met uw gehoor. Zijn er problemen met uw gehoor? Dan zoeken we samen naar een oplossing die bij u past. Ik help u ook graag als u al een hoortoestel heeft.

U krijgt de aandacht die u verdient
Daarom vraag ik u wel om een afspraak te maken door te bellen met 06-83166303 of een e-mail te sturen naar leonie.jansevanrensburg@amplifon.com.  Kunt u niet naar ons toe komen? Dan komen wij naar u!
Bel gratis 0800 0200159 en maak een afspraak met de Beter Horen Thuisservice.
(Aan deze service kunnen kosten verbonden zijn.)
Samen met u zorgen wij dat u blijft genieten van de kleine en grote geluiden in uw leven.

Leonie probeert de beste zorg te kunnen leveren aan haar klanten: Graag tot ziens!

Ontspannen en veilig wonen met Visit wek- en waarschuwing
Bent u slechthorend of doof?
Met een wek- en waarschuwingssysteem kunt u de telefoon, deurbel, wekker, rookmelder en babyfoon weer waarnemen.
 
Als u moeite heeft om de deurbel, telefoon, rookmelder en/of babyfoon te horen kan een wek- en waarschuwingssysteem u daarbij helpen. Het Visit-systeem waarschuwt u met harde geluiden, flitsen en/of trillingen. Daarnaast licht een icoon op, zodat u weet waar uw aandacht nodig is.
 
Met de slimme zenders en ontvangers van het Visit-systeem bent u 24 uur per dag bereikbaar, veilig en ontspannen in en rondom uw eigen huis. Laat uw visite niet meer onnodig wachten en ontvang nooit meer een onterecht ‘’We hebben u gemist’’ briefje in de brievenbus. Wist u dat uw neus in diepe rust is als u slaapt? Met het Visit-systeem slaapt u en blijft de slimme rookmelder wakker.
 
Het Visit-systeem wordt vergoed vanuit de basisverzekering en wordt door een gecertificeerde monteur van Bellman & Symfon bij u thuis geïnstalleerd. Vraag vrijblijvend het Visit wek- en waarschuwingssysteem aan bij uw audicien.
 
Lees meer over het Visit wek- en waarschuwingssysteem op www.bellman.nl.