Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Juwelier Ga hier terug naar de homepagina

Sieraden

Laten we weer shinen en laten zien wat we hebben..
Wil je iemand verrassen of ben jij op zoek naar een cadeau voor jezelf? Geef dan jouw sieradencollectie of die van jouw bestie een persoonlijke touch. Bij ons zijn sieraden te vinden van onder meer: Boccia, Clic, New Bling, Spirit of Freedom.

De  trends in sieraden gezien op de catwalks van Parijs, Kopenhagen of München is:  Opvallend, groot, schitterend en kleurrijk. Kenmerkend is het spelen met grote contrasten.  b.v. Grote parels en kleine diamanten of zirconia, en in de oren verschillend gedragen oorknoppen.
Zilveren sieraden met ronde vormen en opengewerkte structuren. Kronkelende draden, knopen of strikjes geven de sierlijke touch! Goud 14 karaat sieraden met kristallen steentjes, voor een schitterende stijl.
De kleurtrends in de sieraden zijn o.a. groen, turquoise, oker, roze, pink lavendel, sailor blue.
 
Oorsieraden kennen enkele trends als, grote oorringen, in diverse stylen, Creolen met diverse hangertjes en het dragen van verschillende oorknoppen in elk oor.
 
De echte EYECATCHERS zijn de ringen met echte grote edelstenen in diverse kleuren of, de ringen in fijn zilver en  zirkonia. Voor armbanden is het thema: Combineren, composities van maximaal zes verschillende armbanden, veelal in zilver, met rose- of goldplated, bali-style,  karmabeads. Genoeg om een eigen touch er aan te geven.
 
Alle aandacht is er voor het nkelbandje ! Helemaal terug van weggeweest, bekijk de collectie in de winkel.
 
We halen een deel van de inspiratie uit de jaren tachtig en geven de sieraden zo een toonbeeld van vrouwelijkheid.